menustart
nieuws
agenda
contact
menu

Help ons, steun
TEAM #150

nieuwsDoneren
Roparun SoestRoparun SoestRoparun Soest

Uit het dagboek van Antonio - Dag 3 de finale

Nieuws » Uit het dagboek van Antonio - Dag 3 de finale

Gepubliceerd op 30-05-2012

Na de huldiging van de vrijwilligers was het de hoogste tijd om richting de bus te gaan, want langzaamaan werd iedereen ook teut en begon de vermoeidheid toe te slaan; op de Coolsingel was het ook afgelopen en iedereen ging met een bijzonder voldaan gevoel terug de Erasmusbrug over en gelukkig kwam daar Henk ons reeds tegemoet! Dat scheelde nog een stuk lopen….
 
Van de terugreis heb ik weinig meegemaakt; Henk vroeg binnen 5 minuten of ik mijn gordels om wilde doen; ik nog vragen waarom… Hij vertelde dat ik al bijna vertrokken was hij vond het prettig als ik dan maar wel in de riemen zat als ik naar dromenland was….
 
In Soest aangekomen eerst de masagetafels naar Lij&Visie gebracht; wat moeten we blij zijn dat we deze bij ons hadden en wat hebben die mannen een werk verzet en wat hebben onze lopers&fietsers een pijn gehad op die banken! Vervolgens door naar het gemeentehuis, want daar werd iedereen opgehaald door de familie en vervolgens naar Centraal om alle spullen uit de bus te halen; de complete parkeerplaats lag vol en ondanks dat iedereen zijn/haar hulp aanbood, wilde ik dit zelf opruimen; alles zo neerzetten dat ik er de volgende dag zo min mogelijk werk aan had!
 
Dat dutje in de bus had me goed gedaan en een klein uurtje had ik nodig om alles goed op z’n plekkie te krijgen; met een heerlijk voldaan gevoel ging ik daarna naar huis om op de bank in slaap te vallen; wat was dit een belevenis, wat was dit een klus geweest, wat een prestatie, wat een emotie, wat was ik blij dat ik thuis was, maar oh wat was ik blij dat ik dit heb mee mogen maken…..
 
Ik wil afsluiten door heel veel respect uit te spreken naar het gehele team; we hebben elkaar op alle fronten enorm goed aangevuld; we hebben allemaal het uiterste gegeven en we hebben volgens mij ook het maximale eruit gehaald wat erin zat! Ik denk ook dat we op een paar kleine foutjes na, een unieke prestatie hebben neergezet als 1e jaars deelnemende ploeg; als ik zie hoe goed we alles hadden voorbereid, als ik zie hoeveel geld wij hebben opgehaald met fantastische evenementen, als ik zie met wat voor uitstraling ons team heeft gefunctioneerd, als ik zie met wat voor passie en emotie iedereen zijn/haar steentje heeft bijgedragen; dan kan ik alleen maar trots zijn!
 
Super bedankt allemaal; alle sponsors; alle bedrijven die van alles mogelijk hebben gemaakt; alle deelnemers; alle familie; alle pers; alle betrokkenen; ontzettend bedankt voor deze geweldige belevenis; aankomende zaterdag 2 juni gaan we dit met een bijzonder feestje afsluiten en wie weet wat de toekomst ons brengt….
 Roparun Soest wordt ondersteund door