menustart
nieuws
agenda
contact
menu

Help ons, steun
TEAM #150

nieuwsDoneren
Roparun SoestRoparun SoestRoparun Soest

Roparun Soest blijft een spektakel!

Nieuws » Roparun Soest blijft een spektakel!

Gepubliceerd op 03-03-2014

Nadat in 2012 alles nieuw was voor ons als organisatie, merken dat we er nu allemaal wat meer relaxed onder zijn en weten wat ons te wachten staat! Van alle evaluaties hebben we goed geleerd en aan de verbeterpunten wordt hard gewerkt; Teamnummer 306 met wederom de naam Roparun Soest Team Smurfit Kappa in het blauw wit gekleed is er helemaal klaar voor!!!

Er is besloten om wederom te starten vanuit Parijs; dit omdat we dan toch beter weten wat ons te wachten staat dan vanuit Hamburg; 530 kilometer estafetteloop van Parijs naar Rotterdam; we kijken nu al uit naar de binnenkomst op 2e Pinksterdag bij de Coolsingel!

Dit jaar bestaat ons team uit 27 vrijwilligers, bijna allemaal Soesters, die elkaar ondertussen bijzonder goed kennen; van lopers tot kampopbouwers; van teammanagers tot koks; van fietsers tot fysiotherapeuten; wederom met veel bekende gezichten die er in 2012 ook bij waren, maar ook aanvullingen van nieuwe lopers en nieuwe functies! Alles is weer in werking gesteld om een optimale sportieve prestatie neer te zetten in het Pinksterweekend van 2014; vertrek op 6 juni; de start op zaterdagmiddag 7 juni en de finish op maandagmiddag 9 juni!

Natuurlijk is ook dit jaar weer om een mooi bedrag op te halen voor de Daniel vd Hoed Kliniek in Rotterdam voor onderzoek naar kanker, want dat blijft bijzonder hard nodig; “Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven” Dat is waar het om draait! Dit jaar door middel van steun van diverse trouwe sponsors; een Charity Diner en als nieuw evenement, De Soester Roparun Bingo!

Naast deze events en sponsors zijn natuurlijk alle donaties welkom; op onze site zit een donatieknop waar elke euro welkom is en wij ons uiterste best zullen doen om een zo groot mogelijk bedrag bij elkaar te halen.

Voor informatie kunt u kijken op www.roparunsoest.nl of een mail sturen naar info@roparunsoest.nl.Roparun Soest wordt ondersteund door