menustart
nieuws
agenda
contact
menu

Help ons, steun
TEAM #150

nieuwsDoneren
Roparun SoestRoparun SoestRoparun Soest

De eerste run door de ogen van Manon (team 1)

Nieuws » De eerste run door de ogen van Manon (team 1)

Gepubliceerd op 08-06-2014

7 juni! Na een heerlijke pastamaaltijd op het startterrein waarbij we samen met 2 motoragenten aan tafel zaten heeft Tialda ,met haar laag uitgesneden hemdje, met hen geregeld dat een aantal stop en go's (strafpunten) door de vingers worden gezien :).

Dan klinkt daar Avicii met Addicted en mag Peter starten. Het eerste stuk is druk met andere teams en haken de lopers gemoedelijk bij elkaar aan. Al lopend worden handen geschud en ervaringen uitgewisseld. Onderweg worden we door ze aangemoedigd en doen wij dit andersom uiteraard ook. Ad Quick komen we tegen en heeft ons nog bruikbare tips gegeven en helpt mij bij het oversteken als er controle komt en mijn fietser even niet in de buurt is. Weer een stop en go voorkomen. Het is heuvelachtig, het wegdek is slecht en daarbovenop bloedheet! Maar dat maakt Peter niet uit en voor je het weet heeft hij zijn afstand weer gelopen en 'mogen' de meiden hem aflossen. En dan is daar Antonio voor de wisseling met groep 2 en mogen wij naar de macaroni van Daniël en zijn assistent Marieke in hun voor de gelegenheid gekochte kleding.

Ons kamp is onwaarschijnlijk mooi opgebouwd door Jan en Jan, compleet met douche (!!!!!!) en sfeerverlichting. Deze etappe is voor de fysio van Allistar en Fridtjof nog dragelijk maar dit zal naarmate de run vordert aanzienlijk afnemen. De mannen zijn megagoed voor ons maar zodra ze blauwe plekken beginnen te veroorzaken worden ze iets minder populair. Helaas luk het slapen niet echt ondanks de voetmassage van Mandy

Manon Smeeing

Zie hier de foto's van team 1 onderwegRoparun Soest wordt ondersteund door