menustart
nieuws
agenda
contact
menu

Help ons, steun
TEAM #150

nieuwsDoneren
Roparun SoestRoparun SoestRoparun Soest

Persbericht: Roparun Soest spektakel van start

Nieuws » Persbericht: Roparun Soest spektakel van start

Gepubliceerd op 30-01-2012

Na maandenlange voorbereiding is het Roparun Soest team Smurfit Kappa compleet. Tijdens het Pinksterweekend (26-28 mei 2012) doen er 25 enthousiaste, sportieve en ondernemende Soesters mee aan de Roparun. Ondernemende mensen vanuit de gemeente Soest breed. Van makelaar tot bloemist, van wethouder tot fysiotherapeut. Ondernemend Soest wil haar steentje bijdragen aan het goede doel.

De Roparun is een estafetteloop van 530 kilometer van Parijs naar Rotterdam waarbij wij, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Het motto van de Roparun is al jaren:
‘Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd
aan het leven.’

Ons team bestaat uit ruim 25 vrijwilligers: teamchef, fysiotherapeuten, fietsers, catering, chauffeurs en 8 lopers.
Om geld op te halen zijn erg veel leuke activiteiten en evenementen in het vooruitzicht. Enkele van deze activiteiten zijn:

Let op: alle donaties, groot of klein, financieel of in natura, zijn van harte welkom! 

Voorzitter Rob Stalenhoef van Smurfit Kappa: “We hebben nu een team waar we trots op kunnen zijn! Het team is nu al volop bezig met dag- en zelfs de eerste nachttraining gaat binnenkort geschieden met fietsers en bussen erbij.” “Dit om het zo wedstrijdecht te laten lijken, allemaal onder begeleiding van 2 fysiotherapeuten van Lijf en Visie.”  “We doen het allemaal voor het goede doel, de slogan ‘ Proud to be (re)member(ed) hebben we allemaal hoog in ’t vaandel staan.”

Word jij  vriend van Roparun Soest team Smurfit Kappa? Voor 25,00 euro ben je vriend en voor € 100,00 hiervoor krijg je een toegangskaart voor het eindfeest.

Zie voor meer informatie: www.roparunsoest.nl

Loten 25 euro zijn verkrijgbaar via de website. U kunt een mail sturen naar info@roparunsoest.nl en wij zorgen dat u de loten krijgt.Roparun Soest wordt ondersteund door