Help ons, steun
TEAM #150

Doneren

Menu

Uit het dagboek van Antonio - Deel 5: Lidl in Solomes

dinsdag 10 juni 2014

Toen team 1 dus bij de Lidl in Solomes vandaan hun traject gingen afleggen, kon team 2 genieten van ontbijtje, douche en broodnodige slaap!

Het team onder leiding van Rob had nog wel het geluk dat in hun eerste helft van het traject de zon nog niet echt tevoorschijn kwam, maar in het 2e gedeelte werd dit toch bijzonder pittig en liet Rob ook aan Antonio weten dat er voor team 2 een zware opgave zou liggen om in de brandende zon het glooiende landschap onderin België door moest worden gekomen! Extra water werd in het busje gedaan en iedereen prepareerde zich extra met zonnebrand en probeerde zoveel mogelijk te eten&drinken!

Tijdens deze pauze was er ook tijd om spullen in de Biotex te wassen; bij Jan&Jan hing een waslijn vol met sportkleding en handdoeken te drogen voor een volgende uitputtende etappe!

Team 1 liep echt een geweldig strak schema, dus daardoor moest team 2 bijtijds vertrekken om niet nog een keer te laat bij het wisselpunt te komen... Dit was dus onder de rook van St. Gislaine en zij waren er uiteindelijk precies op tijd, want sinds een half dagje was de TomTom kapot en moest alles via ToonTom geregeld worden en dat is natuurlijk niet altijd feilloos.... Bijzonder genoeg kwam het busje met lopers en fietsers nu ook achter de touringcar te rijden, ondanks dat team 2 al zeker 10 minuten eerder vertrokken was...

Uiteindelijk allemaal goed gekomen en team 1 kwam uiterlijk gezien citroentjesfris binnen om het stokje aan team 2 over te geven. Ook nu werd er bij de wissel gewoon de tijd genomen en overlegd hoe&wat! Vervolgens ging ook team 2 voor een keurig schema ondanks dat zij in die brandende zon van 30 graden liepen! Op een kleine omleiding na, verliep ook hun loop prima en was er eigenlijk weinig te klagen op deze Pinksterzondag en merk je dat iedereen gewoon goed in zijn/haar rol zit!

We hebben ook deze keer weer een prachtig team die elkaar aanvult en met elkaar ervoor zorgt dat alles dik in orde komt!

Als klap op de vuurpijl komt Wout Middelman als Big Surprise in Gooik langs om zijn (oud) teamleden extra succes te wensen, want hij weet uit ervaring dat de 2e nacht pas echt heftig wordt en alle vermoeidheid ed dan pas echt gaat spelen....

Om 19.00 uur vertrekt team 1 voor hun traject en gaat team 2 vooral bijslapen om niet dezelfde fout als 2 jaar geleden te maken om bij het feest in Zele en Dendermonde te willen zijn!

Belangrijkste deze keer is om zo goed en ontspannen mogelijk de estafetteloop van Parijs naar Rotterdam af te leggen!!!

Nieuwsoverzicht

Roparun Soest wordt ondersteund door