Help ons, steun
TEAM #150

Doneren

Menu

Queen Lady Bingo 25 april niet van ons

maandag 2 maart 2015

Sinds een aantal weken krijgen wij als organisatie van de Roparun Ladies Only Bingo 2014 veel vragen of de Queen Lady Bingo op zaterdag 25 april a.s. weer door ons, Roparun Team 306, wordt georganiseerd met de Roparun als te ondersteunen Goede Doel? Het antwoord op deze vragen is NEE! Bij deze willen we dus opheldering verschaffen. Vorig jaar is ons door de Gemeente Soest verteld dat wij geen vergunning meer zouden krijgen voor een volgende Roparun Ladies Only Bingo op de Engh vanwege geluidsoverlast. Om die reden hebben wij samenwerking gezocht met het Groot Gaesbeeker Gilde om te kijken of wij de Roparun Ladies Only Bingo tijdens de Gildefeesten kunnen organiseren. Dit is ons eind 2014 al gelukt en er zal in de laatste week van augustus een herhaling plaats vinden van de geweldige Roparun Ladies Only Bingo avonden zoals die vorig jaar door ons als Roparun Team zijn georganiseerd.

Met dit bericht willen wij benadrukken dat "De Queen Lady Bingo"  van zaterdag 25 april dus volledig los staat van de activiteiten van het Roparun Team en dat deze door de nieuwe organisatie van de Koningsfeesten wordt georganiseerd met een ander doel dan de Roparun.

Wij hopen jullie allemaal weer te mogen begroeten bij onze Roparun Ladies Only Bingo op 25 of 26 augustus in de Gildetent en uiteraard wensen wij organisatie en deelnemers van de Koningsfeesten op 25 april veel plezier&succes.

Groeten namens het bestuur van Roparun Team 306

Nieuwsoverzicht

Roparun Soest wordt ondersteund door