Help ons, steun
TEAM #150

Doneren

Menu

2e Soester Roparun Bingo for Ladies Only

woensdag 10 juni 2015

Woensdag 26 augustus organiseert de Roparun Soest team 306 voor de 2e keer de Soester Roparun Bingo for Ladies Only i.s.m. Gildefeesten Soest en Rotaryclub Soest-Baarn!

Dit jaar zal op woensdag 26 augustus in de Gildetent aan de Ferdinand Huycklaan weer een grandioze Soester Roparun Bingo worden georganiseerd door team 306 van de Roparun.

Na de succesvolle samenwerking in 2014 met Richard van Rouwendaal op de Engh, heeft de organisatie er dit jaar voor gekozen om samen te werken met de Gildefeesten Soest. “ Na afloop van onze eerste versie gaf de gemeente Soest aan dat men het een volgende keer liever niet op de Engh plaats zou willen laten vinden, dus zijn wij op zoek gegaan naar een vernieuwde samenwerking en wat is er dan niet mooier om met 700 vrouwen in de Soester Gildetent een spectaculaire Bingo te organiseren.” zegt Tialda Bakkum, die de bedenkster is geweest van deze Soester Roparun Bingo en in april 2014 met Majo Diepman en Manon Smeeing de kartrekkers waren van dit event om geld op te halen voor de Roparun.

“Vorig jaar leverde het ongeveer 45.000 euro op en hadden we verspreid over 2 avonden in totaal 1.000 feestende dames in de tent op de Engh. Het zou natuurlijk zonde zijn om daar geen vervolg aan te geven voor onze Roparun 2016.” Aldus Frans Davelaar, die samen met Rob Stalenhoef, Antonio van den Hengel, Manon Smeeing en Tialda Bakkum dit jaar de organisatie vormt van dit bijzondere Bingo Event.

Bij deze 2e Soester Roparun Bingo zal de opbrengst niet alleen naar de Roparun gaan, maar op verzoek van Gildefeesten Soest, natuurlijk voor 100% ondersteunt door de Roparun, zal de helft van de opbrengst naar het Hospice Soest worden overgemaakt. Rotaryclub Soest-Baarn heeft dit evenement als “Handjes uit de mouwen project” geadopteerd. Ook dit jaar zal Richard Buss belangenloos meewerken als Bingomaster en de tent op zijn kop zetten samen met DJ Double U.

De kaarten worden deze 2e editie alleen per tafel van 10 dames verkocht; er is dus geen losse kaartverkoop. Kaarten kosten 35,00 euro per persoon en dus 350,00 euro per tafel. Er zullen ongeveer 70 tafels worden verkocht en ook wordt gezocht naar tafelsponsors voor 200,00 euro per tafel. Deze sponsor mag de tafel dan aankleden met zijn/haar sponsoruitingen. Informatie voor mogelijke sponsoring of aankoop van een tafel kan via info@roparunsoest.nl.

De samenwerking met het Gilde gaat nog verder dan alleen de Roparun Bingo; er is ondertussen ook contact geweest met AV Pijnenburg en de bedoeling is dat om 18.15 uur het startschot gegeven zal worden voor een speciale Ladiesrun. Aangezien de tent voor de Bingo om 19.30 uur open zal gaan en vanaf 20.00 uur het voorprogramma begint, kunnen de sportieve dames daarvoor hun jaarlijkse Gildeloop doen en eventueel voor De Goede Doelen geld ophalen. Opgeven voor deze Ladiesrun kan via info@roparunsoest.nl; graag je voor- en achternaam, geboortedatum en of je 1, 2 of 3 ronden gaat lopen.

Nieuwsoverzicht

Roparun Soest wordt ondersteund door