Help ons, steun
TEAM #150

Doneren

Menu

Roparun Ladies Run i.s.m. Pijnenburg op woensdag 26 augustus 2015

maandag 10 augustus 2015

Op woensdag 26 augustus vindt de Ladies Bingo plaats in de Gildetent; die woensdagavond is ook altijd de traditionele Gildeloop; aangezien we toch alle vrouwen een kans willen geven om met allebei mee te doen, hebben we een speciale Ladies Run georganiseerd!

De start is om 18.15 uur en er is een keuze tussen 1 ronde of 2 rondes!

Het zou super zijn als iedereen in het roze of paars gekleed gaat, zodat we er echt een leuke happening van kunnen maken!

Vooraf kan men omkleden in de grote gildetent en in de bewaakte garderobe jullie spullen afgeven; na afloop is er nog voldoende tijd om je thuis op te frissen en klaar te maken voor de Bingo avond!

Natuurlijk kunnen alle dames meedoen; ook al doe je niet mee met de Bingo; dan nog zijn jullie van harte welkom om deel te nemen aan deze bijzondere Ladies Run! De prijsuitreiking vindt ’s avonds in de tent plaats; voor zowel 1 als 2 ronden hebben we 3 prachtige prijzen beschikbaar! Tevens voor meest originele geklede dame!

Kosten om mee te doen zijn 5,00 euro vanaf 16 jaar en onder de 16 jaar kost het 2,00 euro; daarvoor krijg je na afloop een loophesje als aandenken en een flesje drinken!

Doe mee met deze geweldige happening. Schrijf je in via: info@eetcafecentraal.nl geef je voornaam, achternaam en geboortedatum door en dan zien we elkaar op woensdag 26 augustus om uiterlijk 18.15 uur bij de start!

Download de flyer

Vriendelijke groeten,

De organisatie van Pijnenburg,
Gildefeesten en de Roparun Soest

Nieuwsoverzicht

Roparun Soest wordt ondersteund door