Help ons, steun
TEAM #150

Doneren

Menu

Roparun 2016 deel 4

zondag 15 mei 2016

Zondagmorgen 7.00 uur

Zojuist heeft team 1 de eerste nachtelijke run gemaakt en mogen we een uur rijden naar volgende bivak; mooi ff tijd om weer eea op te schrijven om iedereen op de hoogte te brengen van onze stand van zaken!

Want er is vannacht echt wel ff wat gebeurd onderweg; team 2 had zoals gezegd Bart ingezet en hij zweepte het team naar grote hoogte; het gemiddelde van de ploeg werd zwaar opgevijzeld en met een gemiddelde snelheid van 12,90 km per uur werd de ontspannen start van team 1 ff helemaal strak getrokken!

Voor wie de site van de Roparun bijhoudt; waar de finishtijd eerst op 17.33 uur stond, staat deze inmiddels op 13.03 uur, ja jullie lezen het goed!!! 4,5 uur op de schema's ingelopen en er lijkt geen eind aan te komen! Team 2 kreeg de klok terug naar 14.06 uur en dat is echt n mega prestatie, maar team 1 kreeg m daarna nog een uurtje verder terug... Schitterend!!!

Team 2 had een geweldige shift gehad waarbij alles gesmeerd liep en zij uiteindelijk 3 kwartier voor kwamen te liggen op onze eigen schema's. Met Birgitta, Saskia en Fridtjoff had Bart mooie lopers om zich heen!

Uiteindelijk moest Antonio zijn team dus ook 45 minuten eerder wakker maken dan gepland, dus nog minder slaap dan de drie geplande uurtjes, maar dat maakte hun niet uit, want ze hadden er zin an!!!! En dat bleek ook wel toen Peter ff de gashendel open gooide en daarbij de rest meenam in zijn slipstream! Deze shift liep als een zonnetje en mede daarom werd er nog ff kwartier extra van ons eigen schema af gehaald.... 😜

Rond 6.30 uur stond team 2 alweer te trappelen om gas te geven en we zijn benieuwd hoe hun 2e sessie zal verlopen! 👍🏻

Nieuwsoverzicht

Roparun Soest wordt ondersteund door