Help ons, steun
TEAM #150

Doneren

Menu

Roparun 2017 deel 3

zondag 7 mei 2017

Vrijdag 5 mei was het zover, de avondtraining van Team Lijf & Visie. Om stipt 17.00 vertrok de bus met ronkenden motoren naar de eerste stop, even een teamfoto maken bij de AH Smitshof, een van onze sponsoren. Snel weer in de bus en door naar Hedel waar een van onze hoofdsponsoren met een hapje en een drankje op ons wacht. Hier komt onze sponsor QRS nog even langs om een prachtig AED apparaat te brengen, wij hopen hem niet nodig te hebben. Een mooit onthaal bij Vos Trucks en een foto verder vertrekt de bus naar het startpunt van onze training.

Toch wat gespannen koppies in de bus voor deze avondtrainig, hoe bouw ik het op, hoe is het lopen in combinatie met de fietsers, ga ik niet te hard etc. Het is tenslotte voor veel van ons de eerste keer dat wij aan dit evenement van de Roparun deelnemen. Gelukkig zijn daar onze doorgewinterde teamgenoten Lex, Fridtjof en Frans die ons erdoorheen slepen. Kreten als; denk aan je lampjes, rechts eruit, mooie tempo, goed gedaan en afstand houden zijn veel gehoorde woorden deze avond. In de bus worden wij goed verzorgd door Ingrid met, nu al populair, zelfgemaakte mueslirepen en bananenbrood.

Als een goedgeoliede machine leggen wij de 40 kilometer van Amerongen naar Soest af, een kleine pisstop bij Sabrosa om daarna met het hele team het laatste stukje te volbrengen naar het thuishonk bij Lijf & Visie.

Met een fantastisch team een geweldige prestatie geleverd en vast een heel klein beetje kunnen ervaren hoe het er straks tijdens het weekend van 4en 5 juni aan toegaat. Parijs wij komen eraan

Nieuwsoverzicht

Roparun Soest wordt ondersteund door