Help ons, steun
TEAM #150

Doneren

Menu

Roparun 2017 Start

zaterdag 3 juni 2017

Dag 1 team 150 vertek Parijs

Ja vandaag de dag van vertrek! Na een goede nachtrust begint de dag met een sessie van Bart bij de levensboom. Een welkom ontbijt en dan worden de busjes omgepakt en ingepakt. Op naar het vliegveld om het eerste kamp op te slaan onder leiding van Ron, Stephan en Ton. Snel een teamfoto van de lopers met de prachtige broekjes mogelijk gemaakt door #mudsweatandtrailstore en #fusion De lopers van team Lijf melden zich bij de organisatie en genieten nog even van een pasta maaltijd. Teamcaptain Frans maakt de start bekend...... Esther heeft de eer om de aftrap te nemen.

De spanning stijgt en wij begeven ons naar het startpunt. Esther is zo gefocust dat ze te snel van start gaat 🙈🙈. Goede generale zeg maar . Daar is ons nummer live is life en om 15.24 gaan wij dan echt.....

Nog 532 kilometer te gaan.

Her eerste stuk door Parijs is run bike run voor het hele team. Snel wisselen en voor wij het weten is de eerste etappe voorbij, de eerste 44 kilometer zit erop. Daar stond team Visie klaar om te starten voor hun etappe. Terug in het kamp worden wij heerlijk verzorgt door Wil en Ingrid met een warme maaltijd, mede mogelijk gemaakt door #henrimaaltijden en de massages van Roy en Anouk.

En nu slapen want over een paar uurtjes gaan wij de nacht in voor de 3de etappe.

Nieuwsoverzicht

Roparun Soest wordt ondersteund door