Help ons, steun
TEAM #150

Doneren

Menu

2017 dag etappe 4 juni

maandag 5 juni 2017

Zondag 4 juni

Team Lijf, Jacqueline Drop-PullensJolijn MuldersMarianne Egeler-TimmerEsther van den BreemerIngrid Davelaar HeikensBart EigenhuisJacco de BruinFrans Davelaar en Ingeborg van de Kamp is vanmorgen begonnen met de eerste etappe van ruim 50 kilometer. Geweldig om te zien hoe Frankrijk ontwaakt en de lopers en fietsers onderweg aanmoedigt. De zon komt op en de lopers genieten van de kleine dorpjes waar ze doorheen komen. Team Visie, Fridtjof EgelerJorvid Van de KampKees Van de KampAnita Van de KampLex DropSophie EmmelotFrank, Ton Schothorst en Martine geniet ondertussen van een welverdiend ontbijt in het kamp en probeert wat rust te pakken.

En voordat wij het weten is daar de grens van België al..... 
Niet veel verder staat team Visie team Lijf op te wachten om het stokje weer over te nemen en verder te lopen door België. 
 Team Lijf stapt snel in de auto op weg naar het kamp in Gooik. Hier wacht ons geweldige cateringteam op ons met pannenkoeken, wat een feestje. 
 Team Visie wordt blij verrast door een paar oud ropa runners die ons komen aanmoedigen. Esther StalenhoefIrene StalenhoefSaskia Huizinga en Rob wat superleuk. Bedankt voor de support.... op naar Zele.
Omdat wij moeten oppassen niet veel te vroeg op de Coolsingel te staan besluiten wij om ff te genieten van de teams bijelkaar in Gooik voordat team Lijf de tocht weer vervolgt

Wat een team, wat een spirit en wat een snelheid..

Respect!

Nieuwsoverzicht

Roparun Soest wordt ondersteund door