Help ons, steun
TEAM #150

Doneren

Menu

2017 etappe 5 juni

woensdag 7 juni 2017

Laatste etappes, op naar de Coolsingel

Team Lijf, Jacco de BruinIngrid Davelaar HeikensEsther van den Breemer, Jacqueline, Jolijn MuldersBart EigenhuisMarianne Egeler-TimmerFrans Davelaar, Ingeborg vertrekt begin van de avond vanuit Gooik voor hun langste etappe van 68 kilometer. Wat een feest onderweg, vrijwel elk dorp een warm welkom compleet met slingers en muziek. In Zeele staan onze supporters Rob, Irene, Esther en Saskia weer langs de route om even mee te feesten.

Het kamp in Gooik maakt van de gelegenheid gebruik door even de ogen te sluiten voordat ze met elkaar het kamp weer opruimen en verplaatsen naar Bergen op Zoom. Stephan die zonder te mopperen de toiletwagen weer ontmanteld. Ron Tragter die de tenten weer invouwt, Jan ruimt de veldbedden weer op en de Ingrid en Wil zorgen dat de keuken weer ingepakt wordt. Wat een teamwork. Met een paar slapende teamleden aan boord rijdt Ron de bus naar Bergen op Zoom om het hele spul weer buiten te zetten.

Omstreeks 4.30 komen de kinderen van Jacqueline Drop-Pullens en Lex Drop naar het kamp. Lasse is namelijk jarig.... weer eens iets anders dan ontbijt op bed. Wat is het hier goed geregeld, sporthal open om te douchen etc en zelf vanaf 4.00 's nachts kan er gezwommen worden in het zwembad. Team Visie komt binnen van een zware etappe in het donker over 66 kilometer, respect! Laatste massages worden uitgevoerd door onze kanjers Roy Van de Ven en Anouk Barlo.
Als team even een klein gezamenlijk ontbijt en dan vertrekt team Lijf voor de laatste etappe bestaande uit run bike run. Het hele team door de dorpjes heen, te beginnen met Bergen op Zoom waar het om 5.45 uur wel carnaval lijkt in de straten.

In verband met een wijziging in de wisselplaats passen wij een kleine wissel toe in de teams om zo een ieder nog te kunnen laten meegenieten van de route. Ton Schothorst gaat op de fiets mee.

Dan laatste wissel en dan neemt team Visie, Ton Schothorst, Fridtjof EgelerAnita Van de KampJorvid Van de KampKees Van de KampSophie EmmelotFrank Stalenhoef en Martine het stokje over op weg naar de Coolsingel! Nu fiets Ingeborg Van De Kamp Kuijpers mee om ze ook mee te genieten van het feest onderweg. Ook weer run bike run, fantastisch wat een veerkracht en gedrevenheid.

Team Lijf parkeert vast de bus in Rotterdam samen met onze touringcar en materiaalwagen. Wij proosten vast op de aankomst. 
 Team Lijf wacht team Visie op net voor de Erasmusbrug om deze daarna als team over te gaan en zo gezamenlijk te finishen. 
Ontlading, tranen, bloemen, bier en spierpijn. Wat een ervaring! Het bleef nog lang onrustig op de Coolsingel.

Trots op ons team Lijf & Visie.... proud to be a member 😍

Nieuwsoverzicht

Roparun Soest wordt ondersteund door