Help ons, steun
TEAM #150

Doneren

Menu

Wij staan weer aan de start in 2018

dinsdag 30 januari 2018

ROPARUN 2018 MET TEAM 150 LIJF & VISIE

Ook dit jaar weer een groep enthousiaste deelnemers om met een team van 25 personen af te reizen naar Parijs. Wij doen als team 150, Lijf & Visie, ook in 2018 weer mee aan dit spektakel. Een estafetteloop over 532 kilometer van Parijs naar Rotterdam, te volbrengen in 2 dagen te weten het pinksterweekend 19 tot en met 21 mei 2018.

In 2 teams elk bestaande uit 4 lopers en 2 fietsers wordt de route in etappes van ongeveer 10 keer 50 kilometer volbracht. De sportieve deelnemers worden ondersteund met twee teamcaptains, een cateringteam, chauffeurs en fysiotherapeuten. De stoet beweegt zich non stop langs de route,  vertrekkend op zaterdagmiddag vanuit Parijs en aankomst maandagmiddag in Rotterdam. Trots, moe en voldaan over de Coolsingel met een prachtige cheque op zak voor Stichting RopaRun is ons doel!

Het doel is om geld op te halen voor instellingen, goede doelen of projecten welke bijdrage aan de missie van Roparun

‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven

Hierbij kunt u denken aan de inrichting van een inloophuis, waar (ex-) kankerpatiënten en/of naasten elkaar kunnen ontmoeten. Vakanties voor mensen met kanker en hun familie zodat zij, ook in een akelige periode, een mooie herinnering kunnen creëren. Workshops in ziekenhuizen waarbij mensen met kanker leren omgaan met uiterlijke veranderingen die ze krijgen door de behandelingen. Een fijne dag uit voor zieke kinderen en hun broertjes of zusjes, zodat zij even niet hoeven te denken aan het ziek zijn. Of  het inrichten van een hospice.

Kortom ook de kleinere instanties kunnen aanspraak maken op een bijdrage vanuit stichting RopaRun. U steunt ons toch ook?

Nieuwsoverzicht

Roparun Soest wordt ondersteund door