Help ons, steun
TEAM #150

Doneren

Menu

Boodschappen inpakken bij AH Smitshof

dinsdag 27 maart 2018

Team RopaRun 150 Lijf &Visie pakt de boodschappen in

 
geschreven door Peter Beijer

 

SOEST – De klanten van de Albert Heijn aan de Smitsweg die op zaterdag 31 maart tussen 10:00 en 14:00 uur hun boodschappen doen kunnen rekenen op een ongekende service. Het Team Soest dat onder de naam Lijf & Visie 150 mee gaat doen aan de RopaRun pakt de boodschappen in. Voor deze service mag een donatie gegeven worden dat ten goede komt aan het goede doel.

De Roparun is een estafetteloop van 530 kilometer gehouden in het pinksterweekend (19- 21 mei)van Parijs naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Het motto van de Roparun is al jaren:

"Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven"

Het RopaRun Team Lijf & Visie 150 bestaat uit ruim 25 vrijwilligers onder leiding van een teamchef. Fysiotherapeuten begeleiden de fietsers en de acht lopers. Catering-mensen verzorgen het eten en drinken van de sportievelingen. Daarnaast zijn er ook chauffeurs die de fietsers en lopers naar het startpunt brengen.

De RopaRun is al jaren een vertrouwd onderdeel op de Goede Doelen-kalender. Het sportieve presteren in combinatie met het goede doel is een perfecte motivatie om de uitdaging aan te gaan.

Om de actie ook financieel tot een succes te maken zijn er allerlei ludieke acties bedacht. De inpak-actie van zaterdag 31 maart bij de Albert Heijn aan de Smitsweg is er daar een van. Geen gehannes wanneer uw weekendboodschappen de band afrollen en u allerlei handelingen gelijk moet doen. Normaal bent u bezig met inpakken, afrekenen, zegeltjes verzamelen, bonuspunten scannen en Airmiles bijschrijven. Zaterdag 31 maart is er rust. Terwijl u de administratie regelt met de man of vrouw achter de kassa zorgen mensen van het Ropa Run Team Lijf & Visie 150 dat uw boodschappen netjes en efficiënt in de tas komen. De kleine vrijwillige donatie die hiervoor gevraagd wordt komt ten goede aan het goede doel. Leven toevoegen aan de dagen die kankerpatiënten resten. 

Nieuwsoverzicht

Roparun Soest wordt ondersteund door